1. Sınıf Öğrencilerin Dikkatine

(Tıbbi İngilizce) Medical English dersi muafiyet sınavı yapılacaktır. Yeni kayıt yaptıran ve Hazırlık Sınıfını bitirerek gelen öğrencilerin bu sınava girme hakkı vardır. 2. ve 3. sınıfta olan öğrencilerin muafiyet sınavına girme hakkı yoktur.

Medical English Muafiyet Sınavı; 22.10.2014 tarihinde saat 11:00’de,  1.  ve 2. Sınıf amfilerinde yapılacaktır. Bu sınavda başarılı olan öğrenciler Medical English dersinden muaf tutulacaklardır; dersin kredisini tamamlamış sayılacaklar, transcipt’te “Başarılı” olarak görülecekler, ancak GANO hesaplamasına ders puanı dahil edilmeyecektir.

Muafiyet sınavını geçerek Medical English’ten muaf olan öğrenciler, daha sonra not yükseltmek üzere bu dersin ara sınavlarına ve/veya final sınavlarına giremezler.

Doç.Dr. Hasan Raci YANANLI

Ölçme Değerlendirme Koordinatörü