2017 – 2018 Akademik Yılı Önlük Giyme Töreni

Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Marmara Üniversitesi – Doğu Akdeniz Üniversitesi Uluslararası Ortak Tıp Programı 2017-2018 Akademik Yılı Dönem 4’e geçen öğrencilerimiz için Önlük Giyme Töreni ve Klinik Döneme Geçiş İlk Dersi, Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Emin ARAT, Doğu Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet OSAM, Doğu Akdeniz Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hüseyin ÖZKARAMANLI ve Prof. Dr. Muhammet Yaşar ÖZDEN, Dekanımız Prof. Dr. Osman Hakan GÜNDÜZ, Doğu Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nahide GÖKÇORA, Doğu Akdeniz Üniversitesi Rektör Danışmanı Prof. Dr. Aydın KARAKUZU ve Dekan Yardımcımız Prof. Dr. Ümit Süleyman ŞEHİRLİ ve öğretim üyelerimizin katılımları ile 11 Eylül 2017 tarihinde Sağlık Bakanlığı Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Prof. Dr. Işıl BARLAN Konferans Salonu’nda büyük bir coşkuyla gerçekleştirilmiştir.
Öğretim üyelerimizden Prof. Dr. Serhan TUĞLULAR tarafından verilen Klinik Döneme Geçiş İlk Dersi, tüm Dönem 4 öğrencilerimiz tarafından büyük bir ilgi ile takip edilmiş ve öğrencilerimizin klinik döneme başlamalarında çok önemli bir yol gösterici olmuştur.