2017-2018 Erasmus+ Öğrenci Öğrenim Hareketliliği Başvuruları İçin Ön Bilgi

Üniversitemizin 2017-2018 ERASMUS+ ÖĞRENCI ÖĞRENIM HARAKETLILIĞI BAŞVURULARI  21 ŞUBAT 2017 - 03 MART 2017 tarihleri arasında online olarak alınacaktır.

Programdan yararlanmak isteyen öğrencilerin en geç 03 MART 2017 Cuma gününe kadar BASVURU.MARMARA.EDU.TR [1] üzerinden BYS kullanıcı adları ve şifreleriyle sisteme giriş yaparak başvurmaları gerekmektedir. Öğrencilerinizi gönderdiğiniz partner kuruluşlardan zaman içerisinde gelen geri bildirimler doğrultusunda bu yıl yabancı dil barajını 55’e yükseltme gerekliliği duyulmuştur. Başvurular tamamlandıktan sonra yapılacak olan Yabancı Dil sınavından 100 üzerinden 55 ve üzeri alan öğrencilerimiz başarılı sayılacaktır.

Başvuru ve sınavlarla ilgili tarihler önümüzdeki günlerde ilan edilecek ve sizlere bildirilecektir. Konu ile ilgili duyuru web sayfamızda duyurulmuştur (http://uluslararasi.marmara.edu.tr/notice/2017-2018-erasmus-ogrenci-ogrenim-hareketliligi-basvurulari/

[2]).

Uluslararası İlişkiler ve Akademik İşbirliği Ofisi