6. SINIF ÖĞRENCİLERİNİN DİKKATİNE

Mezuniyet işlemlerinin ivedilikle tamamlanabilmesi için;

En geç 18 Mayıs 2018 tarihine kadar aşağıda belirtilen belgelerin Öğrenci İşleri Birimine teslim edilmesi gerekmektedir.

• Öğrenci İşleri Biriminden ya da Fakülte web sayfasından alınacak Beyanname ve Tebligat Adresi Bilgi formundan 2 adet
  • Cübbeyle çektirilmiş 1 adet vesikalık fotoğraf, (fotoğrafın arkasına ad-soyadınız yazılı olarak)
  • Bir adet TC Kimlik numarası yazılı nüfus cüzdanı fotokopisi,
  • Yabancı uyruklu öğrenciler için: birer adet pasaport ve ikamet tezkeresi fotokopileri  ve YU numarasını içeren belgenin çıktısı (T.C. Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü Kimlik Numarası Sorgulama sayfasından alabilirsiniz. Nüfus Müdürlüğünden alınan bu formun üzerindeki bilgiler diplomaya basılacaktır. Yanlış ya da eksik bilgi var ise; Nüfus Müdürlüğü’nde düzelttirilmelidir.
  • Fakülteye kayıtlanma şekli Türkiye Burslusu öğrenciler “Başbakanlık Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı” web sayfasında “Türkiye Mezunları Bilgi Sistemi” üzerinden “Türkiye Mezunları Bilgi Formu” nu düzenleyerek, çıktısını alarak diğer evraklarla birlikte teslim edeceklerdir.
  • İşlemlerin zamanında tamamlanması adına belirtilen tarihin dikkate alınmasını rica ederim.

Dr. Can ERZİK

Başkoordinatör Yrd.