Tıp Fakültesi

İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Dekanımız Prof. Dr. Hakan Gündüz'ü ziyaret etti.

İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Hakan Gündüz Marmara Üniversitesi Maltepe Sağlık Yerleşkesi Tıp Fakültesi binasında ziyaret etti.
Ziyarette İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Dekanımız Prof. Dr. Hakan Gündüz ile; Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi ile Sağlık Bakanlığı arasında imzalanan "Birlikte Kullanım" Protokolü’ne yönelik istişarelerde bulunuldu. Dekan Yardımcımız Prof. Dr. Ümit S. Şehirli’nin de bulunduğu ziyarette; İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu’na İl Sağlık Müdür Yardımcısı Uz. Dr. Halim Özçevik, İl Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Önder Tura, Anadolu Güney KHB İdari Hizmetler Başkanı Uz. Dr. Habip Yılmaz ve Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastane Yöneticisi Prof. Dr. İsmail Cinel eşlik etti.

Bu sayfa Tıp Fakültesi tarafından en son 20.09.2017 09:55:08 tarihinde güncellenmiştir.