Marmara Üniversitesi-Doğu Akdeniz Üniversitesi Uluslararası Ortak Tıp Programı Mezuniyet Töreni Kıbrıs'ta yapıldı.

Dekanımız Prof. Dr. Hakan Gündüz ve Dekan Yardımcımız Prof. Dr. Ümit S. Şehirli’nin katıldığı törende "Marmara Üniversitesi-Doğu Akdeniz Üniversitesi Uluslararası Ortak Tıp Programı"nın ilk dönem mezunları diplomalarını aldı. 2012-2013 akademik yılında başlayan bu programın ilk mezunlarının Yemin Töreni K.K.T.C. Sağlık Bakanı Filiz Besim, Doğu Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Osam ve Dr. Fazıl Küçük Tıp Fakültesi Dekanının katılımlarıyla 20 Haziran 2018'de Doğu Akdeniz Üniversitesi Rauf Raif Denktaş Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Yemin töreninin ardından yapılan ve K.K.T.C. Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı'nın katıldığı Mezuniyet Töreni de Doğu Akdeniz Üniversitesi Stadyumunda gerçekleştirildi.