Tıbbi İngilizce (Medical English) Dersi Muafiyet Sınavı Hakkında

1. SINIF ÖĞRENCİLERİNİN DİKKATİNE

Tıbbi İngilizce (Medical English) dersi muafiyet sınavı yapılacaktır. Yeni kayıt yaptıran ve Hazırlık Sınıfını bitirerek gelen öğrencilerin bu sınava girme hakkı vardır. 2. ve 3. sınıfta olan öğrencilerin muafiyet sınavına girme hakkı yoktur.

Tıbbi İngilizce Muafiyet Sınavı; 05.10.2016 tarihinde saat 11:00’de,  1.  ve 2. Sınıf amfilerinde yapılacaktır. Bu sınavda başarılı olan öğrenciler Tıbbi İngilizce dersinden muaf tutulacaklardır; dersin kredisini tamamlamış sayılacaklar, transcipt’te “Başarılı” olarak görülecekler, ancak GANO hesaplamasına ders puanı dahil edilmeyecektir.

Muafiyet sınavını geçerek Tıbbi İngilizce’den muaf olan öğrenciler, daha sonra not yükseltmek üzere bu dersin ara sınavlarına ve/veya final sınavlarına giremezler.

Doç.Dr. Cevdet NACAR

Ölçme Değerlendirme Koordinatörü