Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı, Çocuk Alerji-İmmünoloji ve Çocuk Gastroenteroloji Bilim Dalları'nın yapmış olduğu yayın hakkında

Fakültemiz Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı, Çocuk Alerji-İmmünoloji ve Çocuk Gastroenteroloji Bilim Dalları'nın yapmış olduğu ''The New England of Medicine'' adlı dergide yayınlanan ''CD55 Deficiency, Early-Onset and Protein -Losing Enteropathy, and Thrombosis'' başlıklı onur verici ve Fakültemize prestij kazandıran yayın ile ilgili duyduğum memnuniyeti ve başta Doç.Dr.Ahmet Oğuzhan ÖZEN olmak üzere Doç.Dr.Elif AYDINER, Doç.Dr.Engin TUTAR, Doç.Dr.Safa BARIŞ, Prof.Dr.Deniz ERTEM, Uzm.Dr.Ayça KIYKIM ve Öğr.Gör.Dr.İsmail Öğülür'e tebriklerimizi ifade eder, çalışmalarında başarılar dileriz.