Dekanlarımızdan Prof.Dr. Hasan Fevzi Batırel'in Babası Rektörlerimizden Prof.Dr. Ömer Faruk Batırel Vefat Etmiştir.

Üniversitemize uzun yıllar hizmet etmiş ve Tıp Fakültemize değerli katkıları olmuş Prof. Dr. Ömer Faruk Batırel vefat etmiştir.

Merhum Hocamız Prof.Dr. Ömer Faruk Batırel'in, Aziz Naaşı 06.07.2017 Perşembe günü (yarın) saat 11:30'da Marmara Üniversitesi Göztepe Rektörlük Binası önünde düzenlenecek törenin ardından, Üniversitemiz İlahiyat Fakültesi Camii'nden öğle namazını müteakip kaldırılarak, Karacaahmet Mezarlığı'na defnedilecektir.

Müteveffaya Allah'tan rahmet, Oğulları Sayın Dekan Prof. Dr. Hasan Fevzi Batırel'e ve tüm Marmara Üniversitesi ailesine sabır ve başsağlığı diliyorum.

Prof.Dr.Ömer GÜNAL

Marmara Üniversitesi  Tıp Fakültesi Dekanı