Burs Duyuruları

TEV Burs Duyurusu

Burs başvuruları 01 - 30 Eylül 2016 tarihine kadar www.tev.org.tr adresinden yapılacaktır.

Yapılan başvuru sonucunda oluşan formu ve istenilen belgeleri 30 Eylül 2016 tarihi mesai bitimine kadar Fakülte/Yüksekokullardaki Burslar ve Yurtlar Komisyonu birimine şahsen getirmeleri gerekmektedir.

VEHBİ KOÇ VAKFI BURS DUYURUSU

Vehbi Koç Vakfı bursları kapsamında, Üniversitemize (İİBF ve Eğitim Fakültesi olmak üzere) toplam 30 adet lisans bursu tahsis edilmiştir.

Burs başvuruları ve mevcut bursiyerlerin bilgi güncellemeleri www.vkv.org.tr adresi üzerinden 01 - 30 Eylül 2016 tarihlerinde online olarak alınacaktır.

SABANCI VAKFI BURS DUYURUSU

Sabancı Vakfı Burs hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.

-Burs başvuru belgelerini 10 Ekim 2016 saat 16:00 tarihine kadar Tıp Fakültesi Öğrenci İşlerine teslim ediniz.

-Burs başvurularına sadece Hazırlık ve 1. Sınıf öğrencilerine başvurabilir.

TÜRK EĞİTİM VAKFI DUYURUSU

Türk Eğitim Vakfı Burs hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.

-Burs başvurularına sadece Hazırlık ve 1. Sınıf öğrencilerine başvurabilir.

NEF VAKFI DUYURUSU

NEF Vakfı Burs hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.

-Burs başvuru belgelerini 10 Ekim 2016 saat 16:00 tarihine kadar Tıp Fakültesi Öğrenci İşlerine teslim ediniz.

TESYEV VAKFI DUYURUSU

TESYEV Vakfı Burs hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.