17. Ulusal Tıp Fakültesi Öğrenci Kongresi

Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencilerince hocalar danışmanlığında düzenlenen MaSCo, 16 yıldır öğrencilerin özgün bilimsel araştırmalar yapması ve bu araştırmaları sunmasına olanak sağlayan bir öğrenci kongresidir.

3 gün süren kongrede fakülte öğrencileri ve ulusal katılımcılar tarafından hazırlanmış farklı türlerde 100’den fazla “deneysel” ve “gözlemsel” araştırma alanında uzman ve tarafsız jürilerce değerlendirilir. Değerlendirme sonucunda dereceye giren araştırmalar ödüllendirilir.

Ayrıca programda saygın konuşmacıların katılımıyla gerçekleştirilen konferans ve paneller; farklı ilgi alanlarına hitap eden zengin atölye çalışmaları (sütur atma, diseksiyon, tango, doku takibi, ebru…) ; gezi, konser, gala yemeği ve kapanış eğlenceleri yer alır.

Kongre kapanışında tüm katılımcılara katılım belgeleri takdim edilir.

2017 yılında 700 kişilik katılımın ön görüldüğü, 12-14 Mayıs tarihlerinde yapılacak MaSCo; yeni bilgiler, farklı tecrübeler ve eşsiz arkadaşlıklar edinmek isteyen herkesi ağırlamaktan mutluluk duyacaktır.

Bu sayfa Tıp Fakültesi tarafından en son 28.11.2016 14:53:35 tarihinde güncellenmiştir.