Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi III. Uluslararası Onkoloji ve Cerrahi Günleri 2018

Fakültemiz ve IASGO (International Association of Surgeons , Gastroenterologists and Oncologists) işbirliğinde düzenlenen III. Uluslararası Onkoloji ve Cerrahi Günleri 03 Mayıs 2018 tarihinde Pendik E.A.H. HCC kursu ve 04-05 Mayıs tarihlerinde Cevahir Hotel İstanbul Asia’da gerçekleşecek. Yurt içi ve yurt dışından kendi alanında pek çok ilke imza atmış önemli otoritenin tecrübelerini aktaracağı bu toplantıya geniş bir dinleyici hekim kitlesinin katılması beklemekteyiz. Karşılıklı olarak tecrübe ve deneyimlerin aktarılıp tartışılacağı bu sempozyum ile ilgili tüm bilgilere www.onkocerrahigunleri2018.com adresinden ulaşabilirsiniz.