2021 - 2022 Eğitim Öğretim Dönemi 6. Sınıf Öğrenci Grup Listeleri

Aşağıda akademik takvimi ve öğrenci listeleri paylaşılan 2021-2022 Eğitim öğretim dönemi 6. sınıf eğitimi 1.7.2021 – 30.6.2022 tarihleri arasında 12 ay kesintisiz olarak uygulanacaktır.

İntörn öğrencilerin Covid-19 pandemisi nedeniyle 4. sınıf eğitimleri sırasında yapılamayan uygulama eğitimleri için programlarının iki ayında (Temmuz -Ağustos ayları) telafi eğitimleri yapılacaktır. Ayrıca öğrencilerin seçmeli stajlarından biri Cerrahi Hastalıkları Stajı olacaktır. Bu şekilde, Genel Cerrahi Hastalıkları uygulama eğitiminin telafisi de gerçekleşmiş olacaktır. Telafi eğitimlerinin programı ayrıca ilan edilecektir.

Seçmeli stajını kurum dışında yapmak isteyen öğrencilerin staj yapmak üzere kabul aldıkları kurumdan aldıkları imzalı ve onaylı kabul mektuplarını, 16 Ağustos 2021 tarihine kadar Tıp Fakültesi Dekanlığı’na dilekçe ile teslim etmeleri gerekmektedir. Dahil oldukları grubun staj takvimine göre seçmeli staj tarihleri, kabul aldıkları staj tarihleri ile uyuşmayan öğrencilerin becayiş ile grup değişikliği talebinde bulunmaları gerekmektedir. Öğrenciler sadece bir seçmelilerini kurum dışı seçmeli olarak yapabileceklerdir.

5. sınıf stajlarının değerlendirmeleri tamamlandığında 6. sınıfa geçmeye hak kazanamayan öğrenciler hazırlanan grup listelerinden çıkarılacaktır.

2021 - 2022 Eğitim Öğretim Dönemi 6. Sınıf Öğrenci Grup Listeleri

2021 - 2022 6. Sınıf Akademik Takvimi.png (86 KB)