4. 5. ve 6. Sınıf Öğrencilerin Dikkatine Seçmeli Stajlarını Kurum Dışında Yapan Öğrencilerin Doldurması Gereken Formlar

Seçmeli stajlarını yurtiçi kurum dışı ASMde yapan öğrencilerin doldurulması gereken form için tıklayınız .

Seçmeli stajlarını yurtiçi kurum dışı Klinikte yapan öğrencileri doldurulması gereken form için tıklayınız.

Seçmeli stajlarını Erasmusta yapan öğrencilerin doldurulması gereken form için tıklayınız.

Seçmeli stajlarını Yurtdışında  yapan öğrencilerin doldurulması gereken form için tıklayınız.

Not: Staj bitiminde formu ilgili  Öğretim üyesi /hekim tarafından imzalanmış ve kaşelenmiş bir şekilde Ölçme Değerlendirme Birimine staj bitiminden en geç bir hafta içerisinde teslim etmeniz gerekmektedir.