Fakültemizin 2024-2025 Eğitim-Öğretim Dönemi Akademik Yılı Açılış Programı

Fakültemizin 2024-2025 Eğitim-Öğretim Dönemi Akademik Yılı Açılış Programı, 30 Eylül 2024 Pazartesi günü saat 9:30’da Fakültemiz Konferans Salonu'nda, Dekanımız Prof. Dr. Ümit S. Şehirli ve Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Hakan Gündüz'ün katılımı ile başladı. Dekan Yardımcılarımız Prof. Dr. Altuğ Çinçin ve Prof. Dr. Hasan Raci Yananlı Fakültemizin eğitim imkanları ve faaliyetleri hakkında bilgilendirmeler yaptıktan sonra, Akademik yılın ilk dersi Nöroloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. İpek Midi tarafından “Hekimlik Sanatı ve Bilimsellik” konusuyla gerçekleştirildi.
Marmara Tıp Fakültesi ailesine katılan tüm öğrencilerimizi tebrik eder, başarılı bir yıl olmasını dileriz.