Genç Öğretim Üyesi Akademik Gelişim Programı

Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma Destek Birimi (ARDEB) yürütücülüğünde düzenlediğimiz Genç Öğretim Üyesi Akademik Gelişim Programımızın ilk ayağı olan Araştırma Planlama Eğitimini 20-21 Kasım tarihlerinde Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Konferans Salonunda tamamladık. Doçent, Dr Öğretim Üyesi ve Uzmanımızdan oluşan 38 katılımcımızla 2 gün boyunca araştırma metodolojisinin ayrıntılarını anlatan kurs koordinatörümüz Prof. Dr. Haldun Akoğlu ve değerli hocalarımız Prof. Dr. Haner Direskeneli, Prof. Dr. Elif Karakoç Aydıner, Prof. Dr. Pınar Ay, Prof. Dr. Nilüfer Özaydın, Prof. Dr. Dilşad Save, Prof. Dr. Mustafa Ümit Uğurlu’ya katkıları için çok teşekkür ederiz.
ARDEB Akademik Gelişim programımız Temel İstatistik, Proje Yazma ve Makale Yazma temalarında eğitimlerimiz ile sene boyunca devam edecek