2018 Yandal Uzmanlık Sınavı (YDUS) Başvuruları

2018 YDUS ile Fakültemize yerleştirilen adaylardan istenilen belgeler altta belirtilmiştir.

NOT: 26.09.2019 GÜNÜ MESAİ BİTİMİNDE BAŞVURULAR SONA ERECEKTİR.

Bilgi İçin: Personel Şube 0216 421 22 22 - 1919-1828-1831

Sağlık Bakanlığı adına Fakültemizde Uzmanlık Eğitim Programlarına yerleşen adayların başvurularını Sağlık Bakanlığına yapmaları gerekmektedir.

TIPTA UZMANLIK SINAVI İLE FAKÜLTEMİZİ KAZANAN YABANCI UYRUKLU  ADAYLARDAN İSTENECEK BELGELER
Dilekçe
Özgeçmiş
Vize Alınmış Geçerli Pasaport Türkçe Tercümesi (Noter Onaylı)
İkametgah Tezkeresi
Diploma ve Diplomanın Türkçe Tercümesi (Noter Onaylı)
Diplomalarını Türkiye Dışında bir Tıp Fakültesinden almış olan adayların
Yükseköğretim Kurumlarından alacakları denklik belgesinin fotokopisi (Noter Onaylı)
Mesleki konuları izleyebilecek düzeyde Türkçe bildiklerini gösteren TÖMER’den alacakları sertifika (En az B2 Düzeyinde) (En geç 1 yıl içinde sunulmak zorundadır. Aksi halde Uzmanlık Eğitimi ile ilişkileri kesilir. Türkiye deki Tıp Fakültelerinden mezun olanlar için istenmez.)
Sağlık Kurulu Raporu-En geç 6 ay içerisinde alınmış olmalı (En az 3 farklı hekim). Tam teşekküllü Devlet veya Üniversite Hastanesi yada SGK ile anlaşması olan özel hastanelerden alınabilir.
Adayların Türkiye’de öğrenimleri süresince burs verileceğini veya Türkiye’deki  giderlerinin karşılanacağını belgelendirmesi
Kazandı Belgesi
Fotoğraf (6 adet)