2022 Önlük Giyme Töreni

Tıp Fakültemizin “2022 Önlük Giyme Töreni” 5 Eylül tarihinde Dekanımız Prof. Dr. Ümit Şehirli, Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Hakan Gündüz’ün katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Tıp Fakültemizin Başıbüyük’te bulunan Temel Bilimler Binasında 3 yıl boyunca eğitim gören ve bu yıldan itibaren hastanede klinik eğitimlerine başlayacak olan öğrencilerimize beyaz önlükleri, Dekanımız Prof. Dr. Ümit Şehirli, Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Hakan Gündüz, Dekan Yardımcılarımız Prof. Dr. Hasan Raci Yananlı ve Prof. Dr. Altuğ Çinçin, Başhekim Yardımcıları, eğitimden sorumlu koordinatörlerimiz ve öğretim üyelerimiz tarafından giydirildi.

DSC_7216.JPG (9.75 MB)