Fakültemizden Ve Uluslararası Ortak Tıp Programından Mezun Olacak Öğrencilerinin Dikkatine

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet işlemleri için aşağıdaki belgelerin Öğrenci İşleri Birimine teslim edilmesi gerekmektedir.

Evraklar 15.05.2019 - 31.05.2019 tarihleri arası teslim edilmesi gerekmektedir.

Tüm Öğrenciler:

1. Beyanname ve Tebligat Adresi Bilgi Formu (2 adet) (Form için tıklayınız.)
  2. Son 3 ay içerisinde çekilmiş vesikalık fotoğraf. (1 adet), (fotoğrafın arkasına ad-soyad ve okul numarası yazılmalı)

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı öğrenciler: (1 ve 2 sayılı maddelere ek olarak)

1. T.C. Kimlik numarası bulunan nüfus cüzdanı fotokopisi. (1 adet)

Yabancı uyruklu öğrenciler: (1 ve 2 sayılı maddelere ek olarak)

1. Pasaport fotokopisi (1 adet)
  2. İkamet Tezkeresi fotokopisi (1 adet)
  3. Nüfus Müdürlüğü web sayfasından “Yabancı Kimlik No Doğrulama” ekranından alınacak Yabancı Uyruklu Kimlik numarasını içeren belge* (1 adet) (Link için tıklayınız.)

* (T.C. Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü “Kimlik Numarası Sorgulama” sayfasından alabilirsiniz. Nüfus Müdürlüğünden alınan bu formun üzerindeki bilgiler diplomaya basılacaktır. Yanlış ya da eksik bilgi var ise; İl Göç İdaresi’ne başvurulmalı.)

1. Türkçe Yeterlilik B1 seviyesini gösterir belge.** (1 adet)

**Bu belge daha önce teslim edildiyse tekrar verilmesi gerekmez.

Türkiye Burslusu Yabancı Uyruklu öğrenciler:(1, 2, 4, 5, 6 ve 7 sayılı maddelere ek olarak)

1. “Başbakanlık Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı” web sayfasındaki “Türkiye Mezunları Bilgi Sistemi” üzerinden doldurdukları “Türkiye Mezunları Bilgi Formu”nun çıktısı.